NON-SURGICAL ANTI AGE AND SCULPTURE

  • Η επανάσταση ενάντια στη φθορά του χρόνου
  • Κερδίστε τη νεότητα γυρίστε πίσω το χρόνο με τον πλέον άμεσο και ανώδυνο τρόπο
  • Άμεσα ορατά αποτελέσματα με τη μέγιστη διάρκεια
  • Μη επεμβατική μέθοδος, ανώδυνη, αναίμακτη
  • Εγκεκριμένη από τον FDA
  • Μηδέν χρόνος αποθεραπείας
  • Αποτέλεσμα lifting εκ των έσω
    • Αναδόμηση – Σύσφιγξη
    • Τόνωση – Ελαστικότητα
    • Λιποδιάλυση

Τι είναι το HIFU;

High Intensity Focused Ultrasound: Τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων

Η μέθοδος των εστιασμένων υπερήχων υψηλής συχνότητας εφαρμόζεται στην Ιατρική επιστήμη περισσότερο από πέντε δεκαετίες, τόσο διαγνωστικά, λόγω του υψηλού βάθους που μπορεί να φτάσουν οι υψηλής συχνότητας υπέρηχοι, ή εναλλακτικά χειρουργικών επεμβάσεων, όταν κρίνεται δυνατόν.

Στην Αισθητική Ιατρική έχει προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο και το σώμα, καθώς μπορεί, κατά τη διάρκεια μίας και μόνο εφαρμογής, να επιτύχει τριπλό αποτέλεσμα στο επίπεδο της γλυπτικής του σώματος και της διόρθωσης του περιγράμματος.

Πώς λειτουργεί;

Το HIFU D.O.T. LIFT (High Intensity Focused Ultrasound) της εταιρείας ResultMed εφαρμόζει τη νέα πρωτοποριακή μέθοδο των Εστιασμένων υπερήχων για τόνωση του χαλαρού δέρματος & λιποδιάλυση του τοπικού πάχους χωρίς νυστέρι. Μη  επεμβατική τεχνολογία εγκεκριμένη από τον FDA.

Η τεχνολογία HIFU χρησιμοποιεί εστιασμένους υπερήχους υψηλής έντασης. Δεν ταυτίζεται με laser, ραδιοσυχνότητες, χειρουργικές επεμβάσεις ή άλλες μη επεμβατικές τεχνολογίες.  Tο HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) κινείται στην επιφάνεια του δέρματος και μεταφέρει επακριβώς και κατά τόπους την ενέργεια των υπερήχων στη θερμοκρασία των 60~70℃ στο σωστό βάθος χωρίς να καταστρέφει, χωρίς να προκαλεί βλάβες ή ερεθισμούς στην επιδερμίδα.  Η ενέργεια αυτή προκαλεί θερμική διέργεση που οδηγεί το χόριο και το υποδόριο στρώμα του λίπους σε συρρίκνωση, αυξάνει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος και  τονώνει την  ενδογενή παραγωγή νέου κολλαγόνου, της πρωτεΐνης που εξασφαλίζει τη σφριγηλότητα , την πλήρωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.  Το δέρμα αναζωογονείται, δείχνει πιο νεανικό, ελαστικό και φωτεινό, βελτιώνεται το περίγραμμα, ανασχηματίζεται η σιλουέτα!

Η θεραπεία με το HIFU D.O.T. LIFT body shaping είναι ιδανική για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και για λιποδιάλυση στο σώμα. Στοχεύει  ταυτόχρονα και με απόλυτη ακρίβεια στο λιπώδη ιστό επιτυγχάνοντας ένα 3D, τριπλό αποτέλεσμα: μείωση του τοπικού λίπους, αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και της κυτταρίτιδας. Με τη χρήση εξειδικευμένης κεφαλής στα 13mm βάλλεται ο λιπώδης ιστός και αποβάλλεται μέσω της βιολογικής διαδικασίας της φαγοκυτάρρωσης.  Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται στα σημεία βολής δε γίνεται αισθητή και δεν επηρεάζονται οι υποκείμενοι ή επικείμενοι ιστοί. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα με ορατή μείωση λίπους 2-6 εκ. και θα είναι μόνιμα και οριστικά με τη συνδρομή βέβαια μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Το μέγιστο των αποτελεσμάτων του HIFU D.O.T. Lift Body Shaping επιτυγχάνεται σε διάστημα 8 με 12 εβδομάδες μετά τη θεραπεία. Αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός χρειάζεται αυτό το χρονικό περιθώριο για να μπορέσει να μεταβολίσει τον λιπώδη ιστό που καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της θεραπείας και να παραγάγει το κολλαγόνο, το υαλουρονικό και την ελαστίνη που θα προκαλέσουν τη σύσφιγξη στην περιοχή εφαρμογής παράλληλα με το αδυνάτισμα.  Το σώμα θα ενεργοποιήσει τους φυσικούς μηχανισμούς και θα επαναπροσδιοριστεί το σχήμα του με τρόπο φυσικό και ανώδυνο.

Ανάλογα με το ποσοστό λίπους μπορεί να χρειαστούν περίπου 1-4 συνεδρίες για την ίδια περιοχή.

Ενδείκνυται για την περιοχή της κοιλιάς, τους βραχίονες, τους μηρούς, τους γλουτούς, την περιοχή πάνω και εσωτερικά από τα γόνατα.

Προϋπόθεση αποτελεί η ύπαρξη λίπους πάχους τουλάχιστον ενός εκατοστού.

Σε ποιες ηλικιακές ομάδες απευθύνεται;

Απευθύνεται σε άτομα 35~65 ετών ανεξαρτήτως φύλου. Όσο αυξάνεται η ηλικία, η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται και σταδιακά εμφανίζονται  σημάδια  γήρανσης, παράλληλα το συσσωρευμένο λίπος με τη μορφή τοπικού πάχους είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί και συνήθως η επεμβατική οδός μοιάζει ως μοναδική λύση. Η τεχνολογία HIFU είτε αντιστρέφει τη φθορά του χρόνου, διορθώνοντας τις ρυτίδες και τη χαλάρωση είτε λειτουργεί προληπτικά καθυστερώντας την εμφάνισή τους και ταυτόχρονα καταπολεμά το τοπικό πάχος.

Παρατηρούνται παρενέργειες;

Δεν παρατηρούνται παρενέργειες εκτός ίσως από μια αίσθηση θερμότητας και ήπιου πόνου ή ενόχλησης κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ενώ ίσως παρατηρηθεί ελαφρά ερυθρότητα μετά το πέρας της θεραπείας η οποία υποχωρεί σύντομα.

(Αντενδείξεις: βηματοδότης, ενεργές δερματοπάθειες)

Γιατί HIFU;

Η τεχνολογία HIFU υπερτερεί των άλλων τεχνολογιών και μεθόδων στον τομέα του body contouring γιατί είναι μη επεμβατική, ανώδυνη, αναίμακτη, πολύ χαμηλότερου κόστους με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, ασφαλής,  χωρίς παρενέργειες  και χημικά πρόσθετα και ενδείκνυται για όλες τις εποχές του χρόνου.